2023 yılında çıkacak telefonlar belli oldu

Başlatan Tekyürek, 09 Ocak 2023, 15:25:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bunları görünce cebinizdeki telefonu değiştirmek isteyeceksiniz! 2023'e bakın hangi yeni model telefonlar çıkıyor
2023 yılında çıkacak telefonlar belli oldu. Günümüzde dünyasının vazgeçilmezi olan akıllı telefonlar, bu yıl da yeni modelleriyle raflardaki yerini alacak. Sektörün iki büyük oyuncusu Apple ve Samsung'un satışa sunacağı akıllı telefon modelleri merakla beklenirken, diğer markalar da rekabette 'Ben de varım' demek için gelişmiş özelliklere sahip birçok yeni model duyuracak. Peki, 2023'te hangi modeller çıkacak? İşte, 2023 yılında çıkacak yeni akıllı telefonlar...






Yeni yılda birbirinden farklı özelliklere sahip Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap piyasaya çıkacak. İlerleyen teknoloji sayesinde her geçen yılda yeni özellikler kazanan akıllı telefonlar, 2023 yılında yepyeni modellerle kullanıcılarla buluşacak.
Akıllı telefonlar artık günümüzün vazgeçilmezi olmuş durumda. Zira internet erişimi sayesinde alışverişten kamu hizmetlerine, iletişimden banka işlemlerine kadar birçok işi akıllı telefonlardan yapmak mümkün.
2023 YILINDA HANGİ CEP TELEFONLARI ÇIKACAK?
2023 yılında piyasaya sürülmesi beklenen cep telefonları içerisinde özellikle Samsung ve iPhone markalarının çıkaracağı yeni modeller merak ediliyor.





Samsung Galaxy S23 serisi ve iPhone 15 gibi öne çıkan ürünlerin yanı sıra, farklı markalarda da rekabetçi modeller de yer alıyor.





APPLE iPHONE 15
iPhone 15 serisi en çok beklenen modeller arasında yer alıyor. Fakat tüketiciyi en çok heyecanlandıran versiyon iPhone 15 Ultra gibi gözüküyor.
2023'ün son çeyreğine kadar piyasaya çıkması beklenmeyen bu modelin çok yüksek bir fiyat etiketine sahip olacağını öngörmek çok da zor olmasa gerek.
iPhone 15 Ultra'nın en yüksek donanımlı versiyonunun yaklaşık olarak 8 asgari ücrete denk gelen 65 bin 848 TL'den piyasaya sürüleceği ileri sürülüyor.




SAMSUNG GALAXY S23
Güney Koreli üretici Samsung'un yeni amiral gemisi olmaya hazırlanan Galaxy S23 ailesini yılın ilk aylarında çıkmaya hazırlanıyor.
Galaxy S23 ve kardeşleri, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra'nın 2023 Şubat'ında piyasaya sunulacağı iddia ediliyor.
SAMSUNG GALAXY A54
Samsung, daha düşük bütçelerle de akıllı telefon almak isteyen kullanıcılar için Galaxy A serisini sunuyor. Bu seride ise 2023 yılında Galaxy A54 modeli piyasaya sürülecek.





SAMSUNG GALAXY Z FOLD 5
Galaxy Z Fold 4'ün Samsung'un yaptığı en iyi katlanabilir telefon olduğu ve yeni model Z Fold 5'te daha da ince bir tasarım, daha hızlı şarj ve geniş açılmış ekranında çizim ve karalama avantajlarından yararlanmak için yerleşik bir S-Pen olacağı belirtiliyor.






XIAOMI 13 PRO
Xiaomi 13 Pro için 2023'ün başlarında küresel bir lansman gerçekleştirilmesi bekleniyor.
6.73Hz işlemciye, 1440 x 3200 OLED ekrana, 4.820W kablolu şarj ve 120W kablosuz şarjlı 50mAh bataryaya, üst düzey Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine ve 12GB'a kadar RAM'e sahip olan model, 50MP f/1.9 birincil kamera içeren kamera sunacak.
HUAWEI P60 PRO
Geçen yıl piyasaya sürülen Huawei P50 Pro, telefon özelliklerinden çok daha fazla fotoğraf ve kamera özellikleriyle gündeme geldi. Huawei P60 Pro ve Pro Plus'ın yakın zamanda piyasada olması bekleniyor.




GOOGLE PIXEL FOLD
2023 yılında Samsung dışında bir diğer katlanabilir ekranlı telefon Google'dan gelecek. Yeni yılın ilk çeyreğinde bu modelin artık raflardaki yeri alması beklenirken, bunun mayıs ayı olabileceği söyleniyor.
GOOGLE PIXEL 8
Google'ın akıllı telefon modeli Pixel 7 Ekim 2022'de piyasaya sürüldü. Pixel 8 için 12GB RAM'e sahip olacağı iddia edilirken sınıfının lideri kameralar ve genellikle güçlü yazılımlar beklentiler arasında yer alıyor.
ONEPLUS NORD 3
OnePlus Nord 2'nin gelişmiş bir halefinin olacağı söylentileri bir süredir kulislerde dolaşıyor.

Linkback: 2023 yılında çıkacak telefonlar belli oldu
  • Gösterim 344 
  • Portal Haberleri
  • 0 Yanıtlar


Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

Benzer Konular (5)


İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz