6582 MTK Clone Note 3 SM-N9006 Brick

Başlatan Byteman, 08 Kasım 2015, 16:56:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Selam
Konu başlığında yazan Note 3 çakması telefonumu rom yükleyeyim derken işlemez hale getirdim.
Bunu yapmadan önce MTK droid tools ile yedek alabildiğimi sanıyorum.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap
Ekte resimde görünen dosyalar elimde var. Ayrıca droid tools yedek alırken arşiv yapıyorum gibisinden birşeyler söyleyerek bir de zip dosyası yaptı.

Şu an telefonu açarsan Samsung logo animasyonu ve melodisi çalıyor, ardından nefes alır gibi yanıp sönen Samsung logosu durmaksızın yanıp sönüyor. Hareket yok.
Recovery ye girmeyi denersem Recovery mode Fastboot ve normal mode'dan müteşekkil üç seçenekli ve hiç bir işe yaramayan bir menüye çıkıyorum.

MTK droid tools artık telefonu tanımıyor. Sadece SP flash tool tanıyor. Onunla zaten defalarca yedeği içine atmayı denedim. O şekilde bu hale geldi. Ama cihaz açılmıyor.

SP flash tools ile scatter dosyasını yüklüyorum Cache ve User data satırı dışında herşey geliyor. Download dersem sarı renkli ilerleme göstergesi 100 e kadar geliyor. Başarılı diyor. Ama yine sonuç fiyasko.

Telefon benim de değil. Göya rom yükleyip adam edecektim telefonu beter Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap yapmak lazım arkadaşlar. Bunun SPflashtool ile yükleyerek yapılabilecek bir metodu yok mu? O işi yapabiliyorum çünkü. Cihaz tanınıyor.

Telefon bilgileri:
6582 MTK işlemci olduğunu anımsıyorum. Açılırken SM N9006 yazıyor. 16 gb storage var gibi görünüyor ama aslında yok sanıyorum. Ram de 3 gb a yakın görünüyor ama o da sanırım çakma değer. Ayrıca Antutu Qualcomm görüyor işlemciyi :D
O da yalan olmalı. Telefon bilgisine bakınca Android 4.4 görünüyor ama bikaç tıklayınca kurufasulye beliriyor. Kitkat da değil belki de. Son olarak hakkında bölümündeki bilgilerden biri de şu idi: jss15j.n9006zcubmi5

Linkback: 6582 MTK Clone Note 3 SM-N9006 Brick
  • Gösterim 3,791 
  • MTK Galaxy Note , Note 2 , Note 3 Sorunlar Çözümleri
  • 4 Yanıtlar



Recovey yi Görebilme Şansım Varmı ?

Öncelikle Telefonun Yedek Dosyalarını Kesinlikle Silme

Eğer Düzelmezse Verdiğim Linkteki Yedeğin Sadece Recovery.img Dosyasını Seçerek Yükle. Ardından Cihazı Recovery'ye Getirerek Wipe Data Factory Reset Yap Düzelir

Hala Düzelmediyse Verdiiğim Romu Komple Kur ve Facrory Reset Yap

Bu Rom Telefonunuza Uygun Gözüküyor :
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap
Yalnızca çocuklar ne aradıklarını biliyorlar :smiley:
__________________________________________
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap -- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap -- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap
Recovey yi Görebilme Şansım Varmı ?


Ben açıkçası çok tecrübeli değilim. recovery nasıl gösterebilirim size. Yedeği komple zipleyip atabilirim. Ya da recovery.img dosyası mı? Tam ne kastettiğinizi bilmiyorum.

Brom error:  s_chip_type_not_match 3184 diyor.

Scatter dosyası hedefin baseband chipine uymamış.

Abi ben bu factory reset olayını nereden yaparım. Bende recovery söylemiştim sanıyorum0 3 seçenekli çıkıyor. Fast Boot recovery ve normal mode seçimi var. Hiçbiri birşey yapmıyor.

Recovery'e soktuktan sonra en alttan üçüncü olur genelde sonu MMC ile biten dosyayı seçerek factory reset yapabilirsin. Sorunun çözülecektir.
Yalnızca çocuklar ne aradıklarını biliyorlar :smiley:
__________________________________________
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap -- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap -- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

Benzer Konular (5)

Yanıtlar: 0
Gösterim: 2188

Yanıtlar: 3
Gösterim: 4026

Yanıtlar: 3
Gösterim: 4825

Yanıtlar: 1
Gösterim: 3225


İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz