2010 Sonbahar Kış saç trendleri

Başlatan Tekyürek, 25 Ekim 2014, 16:14:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Daha doğal saç modellerine tanık olacağımız 2010 Sonbahar Kış sezonu için Pantene Global Saç Güzellik Elçisi Sam McKnight, “Bu sezon geçen sezon yaptıklarımızın tam tersi” diyor.



İşte 2010 Sonbahar Kış sezonunun 4 trendi:



- Küt Görünümlü Saçlar



- Maskülen/Feminen



- Gece Yarısı Sahnesi



- Doğa Tanrıçası







Küt Görünümlü Saçlar



Saçın, başın tepesinde olmadan  toplandığı saç modeli ile uzun saçlar için kesim gerektirmeyen bir  görünüm elde ediliyor. Rahat şekillendirilmiş görünümüne rağmen elde  edilen bu saç modeli, köklere biraz hacim veren mükemmel bir fön  uygulaması gerektiriyor.



Saça önce fön çekilip daha sonra  arkaya doğru taranıyor ve saçın uzun kısımları toka ile tutturularak  daha arkaya taranmış küt saç görünümü elde ediliyor.



Katie Holmes ve Rihanna\'da bol bol gördüğümüz bob kesimin (net küt kesim) modası kırmızı halıda hiç geçmiyor.





Maskülen/Feminen



Saçların, saç köklerine yakın  şekillendirildiği ve önden bakıldığında kısa erkek saç stillerine  benzediği modellerle kendini gösteriyor. Önden kısa maskülen saç ve  arkadan da feminen romantik saç kombinasyonunu elde etmek için saç, üst  ve alt iki kesit olarak örülüyor, yanda aşağıdan tarıyor ve sonra  örgüler başın arka tarafına sarılıyor ve sabitlemek için toka ile  tutturuluyor.







                                 





Ya da saç çizgisinden başlayarak saç  arkaya doğru çekiliyor, saç köpüğü ve serum kullanılarak başa  yapıştırılıyor ve uzun kısımlar hareketli bırakılıyor.



Bir davete giderken basit bir at kuyruğu ve güzel bir makyajla hem feminen hem seksi görünebilirsiniz.





Gece Yarısı Sahnesi



Saçın rengi ne olursa olsun bu sezon  ışıltılı saçlar ön planda… Saç, rengi ne olursa olsun fark ediliyor.  Yukarıya doğru kıvrılarak toplanmış modeller, süper model stillerini  çağrıştırıyor.





           





Geriye doğru şekillendirilmiş,  ensede bağlanmış, geniş siyah saç bantları ile süslenmiş saçlar ile çok  gösterişli ve şık bir görünüme dair cesur bir siluet sağlanıyor.



Örgü saçlar geri döndü!





Doğa Tanrıçası



Uzun, son derece zarif, düz saçların mükemmelliği bu sezonun modern feminenliğinde en güçlü ifadelerden biri....





           





Saten dokusuna sahip, dümdüz saçlar  ve ışıltılı saçlar, podyumda serin bir rüzgar estirerek modern  tanrıçaların da eğlenebileceklerini ispatlıyor.
Linkback: 2010 Sonbahar Kış saç trendleri
  • Gösterim 2,530 
  • Bayanlar bölümü
  • 0 Yanıtlar


Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

Benzer Konular (5)


İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz