REPLİKA İ8190 ROM romda kasma yapıp rest atıyor baska sorn yok YARDIM EDİN

Başlatan reis4747, 19 Nisan 2014, 14:17:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

REPLİKA İ8190  ROM  romda kasma yapıp rest atıyor baska sorn yok  YARDIM EDİN Mesajı Paylaş



 :yardimyardim:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Uye ol Veya Giris yap
REPLİKA İ8190  ROM  romda kasma yapıp rest atıyor baska sorn yok  YARDIM EDİN

yardım edecek kimse yokmu Mesajı Paylaş

Telefonun özellikleri nedir, sorunun tam açıklamasını nedir arkadaşım. Bazı bilgileri vermeniz gerekiyorki bizlerde sizlere hemen yardımcı olabilelim. Telefonunuzun teknik özellikleri ve hatanın tam açıklaması lütfen. Mesajı Paylaş
  • Android version: 4.1.1

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Uye ol Veya Giris yap
Telefonun özellikleri nedir, sorunun tam açıklamasını nedir arkadaşım. Bazı bilgileri vermeniz gerekiyorki bizlerde sizlere hemen yardımcı olabilelim. Telefonunuzun teknik özellikleri ve hatanın tam açıklaması lütfen.


Hardware : MT6575 (SAMSUNG is Fake!)
Model : GT-I8190
Build number : JRO03H.I8190XXALJL
Build date UTC : 20130901-121604
Android  v : 2.3.6
Baseband v: MAUI.11AMD.W11.50.SP.V29.P1, 2013/07/25 10:24
Kernel v : 2.6.35.7 (sw04@server3) (gcc version 4.4.3 (GCC) ) #1  Sun Sep 1 20:12:26 CST 2013

açıldıktan bi 30-40 saniye sonra telefon kendini resetliyor kapanıp açılıyor Mesajı Paylaş

Son bişey daha sormak istiyorum telefonunuzun Cwm recovery kurulumu varmı. Yani telefon Ses kısma+Home+Güç tuşuna bastığınızda mavi bir recovery ekranında açılıyormu ve root yaptınızmı daha önce. Rom yüklemeden bunlar var ise eğer daha basit çözeriz olayı. Mesajı Paylaş
  • Android version: 4.1.1

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Uye ol Veya Giris yap
Son bişey daha sormak istiyorum telefonunuzun Cwm recovery kurulumu varmı. Yani telefon Ses kısma+Home+Güç tuşuna bastığınızda mavi bir recovery ekranında açılıyormu ve root yaptınızmı daha önce. Rom yüklemeden bunlar var ise eğer daha basit çözeriz olayı.



açılıyor  rotta yaptım root explorer de kurulu Mesajı Paylaş

O zaman Cwmden Factory reset yaptınızmı. Yaptığınız zaman bu sorun olmaması lazım. Mesajı Paylaş
  • Android version: 4.1.1

factory moddan clear flash a bastım resetlendi telefon yine aynı  onumu diyorsun Mesajı Paylaş


Paylaş delicious Paylaş digg Paylaş facebook Paylaş furl Paylaş linkedin Paylaş myspace Paylaş reddit Paylaş stumble Paylaş technorati Paylaş twitter