Android Telefon Yazılım Rom Destek Teknoloji Sitesi

Orjinal Samsung Telefonlar Bölümü => Samsung Galaxy S-Serisi Modeller => Samsung Galaxy S2 I9100 I9100G => Konuyu başlatan: LideR - 16 Nisan 2016, 00:53:25

Başlık: Galaxy S2 Şarj Olmuyor..
Gönderen: LideR - 16 Nisan 2016, 00:53:25

                        
Samsung Galaxy S2 kullanmaktayım. Birkaç gün öncesine kadar pil süresi bir gün idare ediyordu beni, ancak birkaç gün önce pil tamamen dolduktan sonra şarjdan çıkardım telefonu ve yarım saat kadar sonra baktığımda pil yarıya inmişti. Pek önemsemedim ama 1-2 saat içerisinde pil tamamen tükendi. Telefon açık konumda dolması için tekrar şarja taktığımda 1 saat geçmesinde rağmen ve şarj oluyor şeklinde göstermesinde rağmen %1 dahi şarj etmedi ve hatta şarja takılı konumda olmasına rağmen pil bitiyor uyarısı verdi. Şarjı çıkarıp tekrar taktım ama yine sonuç aynıydı. Son olarak telefonu kapatıp şarj etmeyi denedim ve yarım saat kadar sonra telefonu açtım, bu kez normal bir şekilde şarj olmuş ve %30'u dolmuştu. Şu an hala telefon açık konumda iken telefon şarj oluyor diye göstermesine rağmen şarj olmuyor, şarj olması için telefonu kapatmam gerekiyor.
   Bunun nedeni ne olabilir?.. (https://www.replikacep.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Freplikacep.com%2FSmileys%2Fsuperuser%2Fundecided.gif%2522%2520class%3D%2522smiley.png&hash=5d903af6ade3c8ec0cb3b924b259e4232ad05410)
   Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!..
                     
                  
                  
EhPortal 1.39.6 © 2026, WebDev
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet dini chat