Arkadaşlar merhabalar. Telefonumu bir hayli bozdum desem yeridir.
Öncelikle telefonu ilk aldığımda içinde 2.3.5 vardı. Sonradan ben I9100XXLSJ 4.1.2 Sızıntı Sürümü (15.11.2012) kurdum bir süre öyle kullandım ve tuş kilidinden çıkınca ekranın bir süre donuk kalması bir hayli sıkıntı vermeye başlayınca. Yenisini kurayım dedim dedim bu arada sızıntı kuruluyken ekran kilidini iptal etmiştim. Yani güç tuşuna basınca direk anaekranım geliyordu. Kilit milit yoktu. Ondan sonra Galaxy S2 Omega v23 XWLSN A Jelly Bean 4.1.2 (5.04.2013) yı kurdum. Hiç bir ayar yapmama rağmen ekran kilidi bunda deaktif olarak geldi yani ben aktif etsemde aktif olmuyordu. Sonra birkaç hata almamdan ve custom rom'la işim olmadığını düşünerek I9100 Galaxy S2 I9100XWLSD 4.1.2 İsp-İta-Nor Resmi Kies Sürümü (04.02.2013)'den İtalya'yı kurdum. Şuanda bu kurulu ve sorunlar şunlar.
- Hala omega'dan beri gelen Erişilebilirlik kısayolunu aktif etsemde çalışmıyor. Güç tuşuna basılı tutunca direk kapanıyor.
- Ekranı kilitle'yi aktif edemiyorum. Ayarlardan aktif ama çalışmıyor. Hangi modeli denediysem deneyeyim hep aynı şifre, model, kaydır, vs. farketmiyor.
sizce sorun nedir nasıl çözebilirim.