Android Telefon Yazılım Rom Destek Teknoloji Sitesi

Orjinal Samsung Telefonlar Bölümü => Samsung Galaxy S-Serisi Modeller => Samsung Galaxy S2 I9100 I9100G => Konuyu başlatan: αη∂яσι∂ кιηg - 16 Nisan 2016, 00:30:37

Başlık: Sahte S2 Nasıl anlaşılır ?
Gönderen: αη∂яσι∂ кιηg - 16 Nisan 2016, 00:30:37

                        
Merhaba , bir kaç sorum olacaktı internette biraz araştırma yaptı fakat tatmin edici cevaplar bulamadım , bulsam bile 2012 yılında cevaplanmış ve eski , yani şu anki çin malı telefonlar neredeyse anlaşılmayacak kadar aynı yapılmış. yardımınıza ihtiyacım var (https://www.replikacep.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Freplikacep.com%2FSmileys%2Fsuperuser%2Fsad.gif%2522%2520class%3D%2522smiley.png&hash=03daeaf792b00df4719dd3ed0ca96b3c0b2e53fc)
   
   1- internette 500 liraya sıfır S2 buldum , adam yurt dışından getirtmiş o yuzden bu kadar ucuzmuş , istediğiniz telefoncuya götürün ondan sonra satın alın gibi şeyler söylüyor full kutulu verecekmiş , bende ilk defa s2 alacagımdan dolayı orjinali ile çakması arasında ki farklarını bilmiyorum .
   
   2- farz edelim telefon orjinal çıktı bende kullanmadıgım bir 5800 var onun imei'sini atabilir miyim ? atabiliyorsak nasıl ?
   
   not: ilk soru benim için daha önemli mümkün olan her türlü yöntemi söylerseniz çok sevinirim . benim bildiklerim ;
   - Telefonun arkasında ki yapıştırılmış olan imei
   -kamerasının çözünürlüğü
   -antutu benchmark testi ( kaç puan almalı onu bilmiyorum )
   
   edit : imei attıktan sonra güncelleme alabilir miyim ?
                     
                  
                  
EhPortal 1.39.6 © 2026, WebDev
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet dini chat