Android Telefon Yazılım Rom Destek Teknoloji Sitesi

Orjinal Samsung Telefonlar Bölümü => Samsung Galaxy S-Serisi Modeller => Samsung Galaxy S2 I9100 I9100G => Konuyu başlatan: αη∂яσι∂ кιηg - 16 Nisan 2016, 00:27:49

Başlık: açılmayan, logoda takılıp kalan, resetleyen telefonlara son!! çözüm burada...
Gönderen: αη∂яσι∂ кιηg - 16 Nisan 2016, 00:27:49

                        
telefonunuza recovery den bir zip dosyası yükledikten sonra yada sistem ayarlarında yaptığınız bir değişiklikten sonra cihazı kapatıp açtığınızda S logosunda, Samsung yazısında yada Model yazan ekranda takılıp kaldı mı yoksa sürekli kapanıp açılıyor mu? çözümü aşağıda...
   
   genel olarak bu sorunların kaynakları şu şekilde sıralanabilir;
   1- Galaxy Note N7000 şeklinde marka ve model numarasının yazdığı ekranda kalıyorsa sorunun kaynağı romun hatalı(farklı model, eksik, bozuk vb) yüklenmesi yada kerneldeki sorun nedenlerinden birisi olabilir.
   2- Hareketli Samsung logosunda takılı kaldıysa sorunun kaynağı sisteme yüklenen bir modifikasyonun(tema, ayar, eklenti vb) uyumsuzluğu yada hatalı olması gösterilebilir.
   
   
   ilk maddede karşılaşılan sorunda çözüm firmware yüklemesi ile mümkündür;
   eğer kişisel verilerinizin silinmesini istemiyorsanız; tek yapmanız gereken telefonunuzun firmware bölümünden yanında Non-Wipe yazan bir firmware indirip yüklemektir. telefonunuz yüklemeden sonra açılacak ve içindekiler silinmemiş olacaktır. ancak kapanmaya zorla yada durduruldu hataları ile karşılaşabilirsiniz. kişisel verilerinizden alabildiklerinizi alıp sonrasında wipe işlemlerini uygulamanız gerekecektir.
   
   
   ikinci maddede karşılaşılan sorunda çözüm için çeşitli işlemler mevcuttur;
   - eğer cwm üzerinden bir zip dosyası yükledikten sonra olduysa; yüklediğiniz modifikasyonun dönüşü için bir dosya verildiyse bunu kullanabilirsiniz. şayet yoksa firmware yüklemeniz gerekli.
   - eğer rom yüklemesinden sonra oluysa; cwm recovery menüsüne girerek wipe işlemlerini yapmanız ve ayarları sıfırlamanız gereklidir. bu işlemde verileriniz silinir. ilk açılış biraz uzun sürebilir sabırla bekleyin.
   - üstteki iki maddeyi yapmanıza rağmen yine durum aynı ise romu yada firmware'i tekrar yüklemeniz gereklidir.
                     
                  
                  
EhPortal 1.39.6 © 2026, WebDev
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet dini chat