İLK ÖNCE TÜM TÜRK KARDEŞLERİMİ AZERBEYCANDAN SELAMLIYORUM. DÜN OTO. GÜNCELLEMEYE KOYDUM TELEFONU 1 SAAT SONRA ANDROİD SİMGESİ ÇIKDI TELEFONDA DAHA SONRA KIRMIZI İŞARET FALAN TELEFON GİTDİ ÖLDÜ SANKİ NE YAPTIYSAM NE ETTİYSEM OLMADI SERVİSE GİTTİM PROSESSOR DEĞŞTİRİLMELİ DEDİ ALLAH AŞILNA Bİ YARDIM EDİN NOLUR NE YAPMALIYIM KAFAYI YİCEM :(((((((((
KIMSE YARDIM ETMICEK MI BURDAKI MASTERLERDEN LUTFEN YARDIM ISTIYORUM ????
Aramıza hoşgeldiniz. Telefonunuz orjinal mi replika mı ve bundan sonraki sorum telefonun yazılım bilgileri neler. Bunları vermeden size doğru yardımcı olma şansımız yok.
HOŞ BULDUK HOCAM. REPLİKA M-HORSE N9000W
CPU MT6572 2Core 598.0~1300.0MHz
OS Android 4.2.2
ROM 1.22GB storage available (system used 2.78GB, total 4GB)
RAM 512MB
http://www.ebay.com/itm/271433002229?_trksid=p2050601.m570.l4467&_trkparms=gh1g%3DI271433002229.N19.S2.M-29542.R1.TR2 (http://www.ebay.com/itm/271433002229?_trksid=p2050601.m570.l4467&_trkparms=gh1g%3DI271433002229.N19.S2.M-29542.R1.TR2)
ŞURDAN ALDIM BENİ YAKAN O Kİ AND OLSUN ALLAHA DAHA GELEN İLK GÜNÜ BOZULDU HİÇ BİŞİY ANLAMADIM DURDUK YERDE GİTTİ TELEFON BAZI ARAŞIRMALAR APARDIM NETDE ANLADIĞIM KADARIYLA FULL BRİCK DEYİLEN ŞEY OLMUŞ BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. BU RADA TÜRKCE BAZI SÖZLERİ YANLIŞ YAZA BİLİRİM KUSURA BAKMAYIN
http://www.dhgate.com/store/product/m-horse-n9000w-noteiii-5-5-inch-qhd-screen/187035219.html (http://www.dhgate.com/store/product/m-horse-n9000w-noteiii-5-5-inch-qhd-screen/187035219.html)
Note 3 çakması bi telefon. Yukarıdaki linkte 5. resimde özellikleri aynı note3 telefon romu uyarmı bilmiyorum. O özelliklerde bir rom bulup paylaşalım size.
HOCAM TELEFON HİÇ AÇILMIYOR ROM-U NASİL YÜKLEYECEM BUNU DETAYLI ŞEKİLDE AÇIKLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞARJA TAKDIM PC-E BAĞLADIM PİLİ ÇIKARTDIM VE DAHA NELER NELER YAPDIM TELEFON AÇILMIYOR
Öncelikle romu bulalım bulduğumuzda nasıl yükleneceğine dairde yardımcı olacağız size.
ŞİMDİDE ÇOX TEŞEKKÜR EDERİM :laughhh:
sannediyorsam aşadaki linkteki telefon sizinki ile aynı
http://droid-xda.blogspot.com.tr/2014/04/m-horse-n9000w-android-phone-android-42.html (http://droid-xda.blogspot.com.tr/2014/04/m-horse-n9000w-android-phone-android-42.html)
Tekyürek hocam rica etsem özele baka bilirmisin acil :((
(TEK YÜREK) EVET HOCAM. TIPA-TIP AYNI
-
HOCAM BEN KİMSEYİ MECBUR ETMEDİM BANA HEMEN ŞİMDİ YARDIM EDİN KONU AÇTIM BİLEN OLURSA YARDIM EDİCEK OLMASADA CANINIZ SAĞOLSUN VERECEM SERVİSE OLDU BİTTİ PARASIYLA DEĞİLMİ.
İYİ FORUMLAR !!!!
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye ol Veya Giriş Yap
HOCAM BEN KİMSEYİ MECBUR ETMEDİM BANA HEMEN ŞİMDİ YARDIM EDİN KONU AÇTIM BİLEN OLURSA YARDIM EDİCEK OLMASADA CANINIZ SAĞOLSUN VERECEM SERVİSE OLDU BİTTİ PARASIYLA DEĞİLMİ.
İYİ FORUMLAR !!!!
Sizin acil diye bi kelime kullandığınızı görmedim sözüm size değildi arkadaşım.
Arkadaşım senin ebay linkini verdiğin s5 çakması yukardada note3'e tıpatıp aynısı demişsin telefonun hangisi mümkünse fotosunu cekip paylasabilirmisin?
KUSURA BAKMAYIN BIR YANLISLIK OLDU 100% BU HOCAM http://www.ebay.com/itm/5-5-Android-2Core-Dual-Sim-Unlocked-Cell-Phone-AT-T-3G-GSM-WCDMA-GPS-Smartpone-/121299476319?pt=Cell_Phones&var=&hash=item1c3e031f5f (http://www.ebay.com/itm/5-5-Android-2Core-Dual-Sim-Unlocked-Cell-Phone-AT-T-3G-GSM-WCDMA-GPS-Smartpone-/121299476319?pt=Cell_Phones&var=&hash=item1c3e031f5f)
2GUN OLDU BI YARDIM EDE BILECEK YOKMU ???? :yardimyardim:
Android version: ASDSADASD
- Baseband versiyon: ASDSADASD
- Build date UTC: ASDSADASD
- Kernel version: ASDSADASD
- Uboot build versiyon: ASDSADASD
[/size]Profilinizdeki telefon bigilerine bakar mısınız. Biz o bilgileri boşuna koymadık ki oraya. Bizi ve sorununuzu ne kadar önemsediğiniz buradan belli. Size yardımcı olmak bizlerin vazifesidir ancak bizleri ciddiye almanız ve forum kuralları çerçevesinde gerekli bilgileride doldurmanız lazım. Değilmi arkadaşım.
αη∂яσι∂ кιηg HOCAM SENDE DURDUN DURDUN ŞİMDİMİ AKLINA GELDİ BU TÜM DETAYLAR LİNKTE VAR VAKİTMİ VAR OLARI TEK TEK YAZMAYA YARDIM EDECEKSENİZ EDİN ETMEYECEKSENİZ MAZERET ÇIKARTMAYIN :uzgunummmm:
Arkadaşım üslubunuz hoş değil, sorunlarınızı savsaklayan sizsiniz forumu doğru kullanmıyorsunuz. Gecenin, üçü,dördü,beşi demeden atmış olduğum forumda yardım mesajları var. Gir benim profilime yazdığım cevaplara bak ezbere konuşma. Biz herkese yardımcı oluruz ama bize ne kadar gelirsen bilgileri ne kadar doğru verirsen o kadar müneccim değiliz konu açmış dahi olsanız forumda kurallar var uymuyorsanız kimseye hakaret etmeye eleştirmeyede hakkınız yok. Profilime bakmadan yorum yapmanız bile yukarıda yazdıklarınızı çürütecek kadar basit.