Android Telefon Yazılım Rom Destek Teknoloji Sitesi

(Orjinal)HTC Android Telefon Modelleri => HTC Diger Modeller => HTC Genel => HTC Desire S => Konuyu başlatan: Mediatek - 12 Nisan 2016, 15:55:54

Başlık: Desire S Root İşlemi
Gönderen: Mediatek - 12 Nisan 2016, 15:55:54

                        
ARKADAŞLAR CUSTOM ROM YÜKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORSANIZ ROOT İŞLEMİ YAPMANIZA GEREK YOK ZİRA TÜM CUSTOM ROMLAR PRE-ROOT YANİ ÖNCEDEN ROOTLANMIŞ olARAK GELİYOR. ROOT İŞLEMİNİ SADECE TELEFONUNUZUN ORJİNAL ROMUNU KULLANACAKSANIZ YAPIN. HERHANGİ BİR ZARARI YOK YAPMANIZIN AMA GEREK DE YOK CUSTOM ROM YÜKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORSANIZ.
   
   GINGERBREAK 1.2 İSİMLİ BİR PROGRAMLA İŞLEMİ YAPIYORUZ.
   1.HTC SYNC programını açın ve http://ul.to/1kb5fu6g (http://ul.to/1kb5fu6g) bu dosyayı indirip cihazınıza HTC SYNC yardımıyla kurun ardından Gingerbreak uygulamasını açın ve "Root device" butonuna basın.
   
   İşlem sonunda programlar kısmında Superuser diye bir program çıktıysa işlem başarılı olmuştur. Bitti?
   Önemli Not: Kurulumda sorun yaşarsanız telefona formatlanmış bir hafıza kartı yada kullandığınız kartın yedeğini alarak formatlayarak takın. Bende bir sorun olmadı ama sorun yaşayan arkadaş bu şekilde halletmiş sorunu.
   
   2. Gingerbreak programını silebilirsiniz ihtiyacınız kalmadı.
   
   Dh @djdigy5 tesekkurler
   
                     
                  
                  
EhPortal 1.39.6 © 2026, WebDev
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet dini chat