Evet arkadaşlar MT6572 5 inç s4 telefonumu bir türlü root yapamadım videolarıda izledim mtk root tools ve MtkDroidTools ilede denedim olmadı sorun ne olabilir. bu arada usb hata ayıklamada açık droıd tools telefonu görüyor ama ypmıyor. yardımlarınıza şimdiden teşekkürler
kardesim bi ekran görüntüsü atarsan daha cok yardımcı olabiliriz
http://yadi.sk/d/RLtPRMK8N9X3X (http://yadi.sk/d/RLtPRMK8N9X3X)
resmi ancak böyle yükleyebildim :)
http://www.replikacep.com/tum-mtk-telefonlar-root-yapmacwm-kurmayedek-almaroot-isteyen-apklar-t1869.0.html (http://www.replikacep.com/tum-mtk-telefonlar-root-yapmacwm-kurmayedek-almaroot-isteyen-apklar-t1869.0.html)
Bu konuyu oku önce ama önce oku sonra uygulamasını yap telefonu root yaparsın arkadaşım.
Yardımın için teşekkürler. root yaptı ve cwm da tamam ancak cwm mod ekrana ters geldi nasıl düzeltebilirim ?
Telefon rootlu olduğu için root explorer programını kurun system/ build.prob dosyasını açın altta rotate yazan bir satır var 180 ise 0 yapın 0 ise 180 yapın düzelecektir.