(https://www.replikacep.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.kulecanbazi.com%2Fimages%2Fpadfone-infinity.jpg%2522%2520width%3D%2522400%2522%2520height%3D%2522229%2522%2520class%3D%2522bbc_img%2520resized.png&hash=a38134e47effd326a88e1878a155dd4be7372f2c)
ASUS, şirketin geçirdiği dönüşümü göstermek ve ASUS Açık Bulut Bilgisayar Platformu?nu tanıtmak için Dünya Mobil Kongresi?nde (WMC) düzenlediği basın toplantısını tekno-illüzyonist Marco Tempest ile açtı.
ASUS Başkanı Jonney Shih, etkinlikte şunları söyledi: ?ASUS?ta birkaç yıldır bu heyecan verici fikri kuluçkaya yatırdık. Açık ve dengeli bir yapının, yeni bulut bilişim çağı için en iyi ve nihai çözümü sağlayabileceğine inanıyoruz.?
ASUS Açık Bulut Bilişim ile bulut hizmeti daha kişisel oluyor
Çok çeşitli işletim sistemiyle uyumlu olan ASUS Açık Bulut Bilişim (ASUS Open Cloud Computing ? AOCC) farklı sağlayıcıların sunduğu bulut depolama alanını birleşik bir sanal serviste topluyor, birden fazla cihazla fotoğraf ve diğer medya dosyalarının paylaşımını çok kolaylaştırıyor ve her tür teknik sorunu çözmek için geniş yelpazede bir çevrimiçi yardım ve sorun giderme araçları sağlıyor. AOCC, bir dizi farklı cihaz aracılığıyla sorunsuz ve basitleştirilmiş bir bulut deneyimi sunmanın yanı sıra dört başka servisin bir kombinasyonunu da sağlıyor: AOCloud, AOLink, AOStream ve AOHelp.
Haber Kaynağı: http://www.kulecanbazi.com/is-dunyasi/teknoloji/520-asus-acik-bulut-stratejisi-ni-tanitti.html (http://www.kulecanbazi.com/is-dunyasi/teknoloji/520-asus-acik-bulut-stratejisi-ni-tanitti.html)