(https://www.replikacep.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.tr%2F_np%2F9279%2F13919279.jpg&hash=f17b6c260db926a52d1627b9b31d1b213d17d6ab)
Google, Android Market'i baştan aşağı değiştiriyor. İşte yeni tasarım ve gelen tüm yenilikler...
Google, Android Market için bugüne dek yaptığı en büyük değişikliği yapmaya hazırlanıyor. Eğer biz süredir Android kullanıcısıysanız, Android Market'in sıkıcı ve renksiz ilk sürümlerini mutlaka hatırlıyor olmalısınız. Google, bir süre önce, bu sıkıcı tasarımı değiştirmiş ancak yine de kullanıcılardan tam not almayı başaramamıştı. Ama bu kez,gerçekten etkileyici bir Market arayüzü ile karşılaşma olasışığımız oldukça yüksek.
Yukarıdaki resimde de görebileceğiniz yeni tasarım, muhtemelen size de bir yerlerden tanıdık geliyor olabilir. Evet, yeni Market, Windows Phone 7'nin ve Windows 8'in Metro arayüzüne oldukça benziyor. Bu arayüz sayesinde uygulama kategorilerine ulaşmak ve aradığınız uygulamayı bulmak daha kolay olacak gibi görünüyor. Üstelik kategoriler arasına "Editörün Seçimi" başlıklı yeni bir kategori daha eklenmiş. Bu sayede en iyi uygulamalara daha kolay ulaşabileceksiniz.
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/18243577.asp?gid=234 (http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/18243577.asp?gid=234)
http://www.mediafire.com/?f3sn6wznfdfijaw (http://www.mediafire.com/?f3sn6wznfdfijaw)