Sn ilgililer
Bana acil yardım lütfen .
Yeni aldığım replika harika ama root yapmak istediğimde mtk droid tools 2.4.8 ile telefonu pc'ye ara kablo ile bağladım root dediğimde biraz dolar gibi oldu sonra ileti verdi .şu şekilde yazıyordu .
this make take a few minutes
failure.
nasıl bi yol izlemem gerekiyor.
bide rom yüklemem için illa root mu yapmam gerek ?
telefonu download moda alıncada çince menüler geliyor. bu iki sorunuma yardım edebilirmisiniz .türkçe rom yüklersem bu çıkan çince menu düzelir mi ?
Arkadaşım ilk önce telefonun mtk droid bilgilerini paylaş.rom yüklemen için root yapman şart.Bu telefonlarda download modu yoktur o girdiğin büyük ihtimalle factory mod yada fabrika cwm modudur.O çince menü rom yükleyince düzelir.Ama önce aşağıdaki konuları bi incele bu işler aceleye gelmez.Bu telefonlar hakkında az da olsa bilgi edinmen lazım.
http://www.replikacep.com/yeni-baslayanlarvideolu-anlatimlar-b46.0/ (http://www.replikacep.com/yeni-baslayanlarvideolu-anlatimlar-b46.0/)
http://www.replikacep.com/mtk-root-gelistirme-ve-sorunlari-b86.0/ (http://www.replikacep.com/mtk-root-gelistirme-ve-sorunlari-b86.0/)
MERHABA TEKRAR
MTK DROİD TOOLS TA ÇEKTİĞİM TELEFON RESMİNİ BU FORUMA NASIL YÜKLERİM ACABA ?
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Arkadaşım çektiğin fotoyu ücretsiz resim upload siteleri var orya yükleyip sitenin verdiği linklerden forumlar için olanını kopyalayıp buraya yapıştırcaksın o kadar.
http://hizliresim.com/ (http://hizliresim.com/)
SORDUĞUNUZ SORUNUN FOTOSU BUDUR NE YAPMAM LAZIM ? (https://www.replikacep.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2FxE4L08.png&hash=f16541f52b66bf492f9257d6ebdb83538cf83ffa) (http://hizliresim.com/xE4L08)
(https://www.replikacep.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2FxE4L08.png&hash=f16541f52b66bf492f9257d6ebdb83538cf83ffa) (http://hizliresim.com/xE4L08)
İlk önce hiç bişey yapmadan mtk droid tool programının backup and recovery kısmından backup almayı dene.Eğer alamazsan telefonunu root etmen lazım.Onun için bu http://www.replikacep.com/replika-galaxy-s3u-root-etme-videolu-anlatim-t643.0.html;msg1722#msg1722 (http://www.replikacep.com/replika-galaxy-s3u-root-etme-videolu-anlatim-t643.0.html;msg1722#msg1722) konudaki birinci yöntemle olmazsa 2.yöntemle telefonu root et daha sonrada mtk droid tools ile root yap ve yedeğini al zaten konuda detaylı ve sıralı şekilde anlatmış hocam sonrasına bakarız.Bu arada yanlış yapacağın işlemlerden dolayı oluşacak hatalardan ben ve forum sorumlu tutulamaz...