6572 kameraya girmiyor

Başlatan kayhan, 13 Mayıs 2014, 18:18:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MTK DROID İLE ROT ATTIM AMA MENÜDE HİÇ BİRŞEY YOK
Linkback: Ynt: 6572 kameraya girmiyor

Soruma cevap vermediniz bu benim sorduğumdan farklı bir durum. Ne yaptınız anlama veremedim. Ben sadece telefon rootlu mu diye sordum size.

#26
ROTLU DEĞİL.KİNGO ANDROIT ROT PROGRAMI İLE ROPT ATSAM ALURMU

Elbette olur. Mtk Droid Tools ilede olur onunlada. Telefona root yapıp haber verin.

ROT YAPTIM ANA SAYFADA SUPER SU UYGULAMASI VAR

O zaman Ggogle marketten Root Explorer uygulamasını telefona indirin ve diğer indirdiğiniz apk dosyalarını ayrı ayrı telefona kopyalayın. İsimleri aynı olduğu için ayrı klasörlere kopyalayın sd kartınızda. Haber verin.


Yazdıklarımı tek tek okuyun ve yavaş yavaş yapın sırasıyla.


1-Root Explorer programını açın.
Kopyaladığınız dosyalar Mnt klasörüne girdiğinizde Sdcard klasörünün içinde hangi klasöre koyduysanız orada.
2-Kopyaladığınız dosyalardan birisinin üzerine parmağınızla basılı tutun açılan seçeneklerde COPY deyin ve geri tuşu ile ana dzine kadar gelin.
3-Ana dizinde System klasörüne girin
4-Ardından App klasörüne girin.
5-Programın altında az önce COPY dediğimiz için Paste diye seçenek olması lazım App klasörü içinde paste deyin.
6-Kopyalama bittikten sonra Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap dosyayı burada arayın ve bulunca tekar parmağınızı basılı tutun çıkan seçeneklerde PERMISSIONS deyin ve ilk dikey 3 kutu ve yanındaki üstteki kutuya tik koyun.





Resimdeki gibi olacak yani. Bunları doğru biçimde yaptıysanız eğer. Telefonu yeniden başlatın. Bu dosya sorunu çözmezse diğer dosyayı kopyalayacaksınız aynı şekilde oda olmazsa diğerini. Her dosyayı attığınızda telefonu yeniden başlatın. Takıldığınız yer olursa haber verin.


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

Benzer Konular (5)


İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz