Renkli jean rüzgarına siz de kapılın!

Başlatan Tekyürek, 25 Ekim 2014, 16:16:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yaz günlerinin en eğlenceli kombinasyonları, renkli jean pantolonlarla yapılanlarıdır. [/i]

 

Korkmayın, bu modanın modası kolay kolay geçmez!













Pembe, turuncu,  sarı, yeşil hatta mor! Model mi? Hiç farketmez! Skinny, İspanyol paça,  boru paça... Hangisi olursa! Son 2 sezondur patlama yaşayan renkli jean  modasına hala kapılmadıysanız, renklerle aranız iyi değil demektir.  Çünkü hemen hemen her markanın jean koleksiyonlarında yer alan bu renkli  kot pantolonlar ile harika kombinasyonlar yaratmamanız başka türlü  mümkün olabilir mi?

 







 

Fergie, Cameron Diaz, Rachel Bilson, Rihanna, Christina Aguilera, Jessica Alba  gibi bir çok yıldızın tutkunu olduğu renkli jeanleri sadece yazın  değil, kışın da rahatlıkla giyebilirsiniz. 2011 Kış koleksiyonları  piyasaya çıkmaya hazırlanırken, Isabel Marant ve Marc Jacobs'da birkaç  parça şimdiden önceliği kapmış, aklınızda olsun.

 















Nerede, ne var?

Diesel'in kırmızı jean pantolonuna dikkat! Cidden kalıbı ve rengi çok güzel. Lee ise bakmanız gereken markalardan. Zara, Mango, Topshop, Levi’s ve Mavi'de ise yine çok güzel renkli jean pantolonlar vardı. Jean ararken buralara da bakmayı unutmayın...













Sarı renkli  pantolon, benim en sevdiğim. Siyahla çok yakışıyor. Kışın ise, özellikle  deri ceketlerle çok cool durduklarını söylemeliyim.



Renkli jean  pantolonlarınızı ister topuklularla, ister babetlerle, ister terliklerle  veya çizmelerle yaz-kış kullanabilirsiniz. Kombinasyonu bol, görünüşü  eğlenceli, duruşu cool bir pantolon arıyorsanız renkli jean  pantolonlardan mutlaka bir tane edinmelisiniz.


Linkback: Renkli jean rüzgarına siz de kapılın!
  • Gösterim 1,916 
  • Herşey Genel Paylaşım
  • 0 Yanıtlar


Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

Benzer Konular (5)

Yanıtlar: 0
Gösterim: 1482

Başlatan Tekyürek


Yanıtlar: 0
Gösterim: 1703

Yanıtlar: 0
Gösterim: 1369


İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz