Ve Rammstein Türkiye'de

Başlatan Tekyürek, 25 Ekim 2014, 16:05:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İlk duyduğumda dalga  geçiliyor zannettim. Nette bakındıktan sonra doğru olduğuna inandım ama  hala Rammstein resmi web sitesinde onaylanmamış. Yine de ben haberi  vereyim.

İstanbul rock kuşatması!



 

 



 

 2010  Haziran ayında İstanbul rock müziğin kuşatmasında olacak! Şehrin yedi  tepesinden duyulacak, yedi tepesini titretecek günlere çok az kaldı.  Ülkemizde ve yurtdışında pek çok başarılı organizasyona imza atan,  müzikseverleri ve şov dünyasını takip edenleri birbirinden kaliteli  konserler ve etkinliklerle buluşturan Purple Concerts, bu yaz Türkiye  tarihinin en önemli festivaline imza atıyor.



 SONISPHERE FESTIVAL!



 Bundan belki de on yıl önce  Sonisphere Festival'de yer alacak isimlerin bir çoğunu tek başına  izlemek bile hayallerimizi süslerken, bu yaz hayaller mükemmel anılara  dönüşecek. Dünya çapındaki rock festivallerinde görüp iç geçirdiğimiz  isimler bu yazı daha önce yaşadığımız tüm yazlardan farklı kılmak için  şehrimize akın edecekler. Rock müziğin en güçlü isimleri, en cüretkar  grupları ve en görkemli şovlarını bu yaz bu sahneden başka hiçbir yerde  göremeyeceksiniz!



 İstanbul stadyum konserlerini  seviyor, 2008 yılında yine Purple Concerts organizasyonuyla Metallica'yı  on binlerce hayranı yalnız bırakmamıştı. Tarih bu defa sadece  tekerrürden ibaret olmayacak. Metallica, bu defa yalnız değil, Bay Area  Thrash metalin öncü isimleri olan Slayer, Anthrax ve Megadeth'le dünyada  ilk kez düzenlenen Big Four Tour kapsamında geliyor. Heavy metalin  duayen ismi Heaven & Hell, Alman endüstriyel metalin efsane  topluluğu Rammstein. Ülkemizde binlerce hayranı bulunan Manowar, grunge  rock türünün en önemli isimlerinden Alice in Chains ve daha pek çok ünlü  isim tarih yazmaya geliyorlar.

 25-26-27 Haziran'da Beşiktal İnönü  Stadyumu'nda saatler duracak ve yıllar boyunca konuşulacak, yıllar  boyunca hatırlanacak bir hafta sonu olacak. Türkiye festival tarihinin  en önemli organizasyonunda tarihe hep beraber tanıklık etmek için,  Sonisphere Festival'de yerinizi alın!





 SONISPHERE ISTANBUL HEADLINER'LARI BELLİ OLDU ' METALLICA & RAMMSTEIN!





 Geçtiğimiz yıl Hollanda, Almanya,  İspanya, İsveç, Finlandiya ve İngiltere'de gerçekleşen, bu sene toplamda  11 ülkede gerçekleşecek olan ve dünyanın en büyük festivallerinden biri  olan Sonisphere Festival bu sene Purple Concerts organizasyonu ile  İstanbul'da da gerçekleşiyor.





 SONISPHERE FESTIVAL' İN TÜRKİYE AYAĞI

 25 /26 /27 HAZİRAN 2010′DA İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞİYOR !





 METALLICA

RAMMSTEIN

HEAVEN & HELL

MANOWAR

SLAYER

MEGADETH

ANTHRAX

ALICE IN CHAINS

STONE SOUR

MASTODON

VOLBEAT

HAYKO CEPKİN

MANGA

FOMA





Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap





 



 Ve umuyorum bu bir rüya değildir ve ben istifa etmek zorunda kalmadan da bu festivale katılabilirim
Linkback: Ve Rammstein Türkiye'de
  • Gösterim 1,778 
  • Herşey Genel Paylaşım
  • 0 Yanıtlar


Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

Benzer Konular (1)


İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz