Ateşi Yakalamak - Suzanne Collins..

Başlatan Tekyürek, 25 Ekim 2014, 15:25:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ateşi Yakalamak  - Suzanne Collins..  





 





Kıvılcımlar Parlıyor

Alevler Yayılıyor

Ve Capitol İntikam  İstiyor











Her şeye rağmen, Katniss Açlık Oyunları’nın  galibi oldu. O ve 12. Mıntıka’dan arkadaşı Peeta Mellark hayatta kalabilmeyi  başarabildiler. Her şeyden sonra Katniss, ailesine ve en yakın dostu Gale’e geri  döndü. Gale ona karşı soğuk davranmaktadır. Peeta ise ona tamamen sırtını  dönmüştür ve Capitol’e karşı bir isyan olduğuna dair dedikodular dolanmaktadır.  Bu isyanda Katniss ve Peeta’nın da payı olmuş olabilir.



Şok içinde olan  Katniss, büyük bir kargaşayı ateşlemiştir ve bu kargaşayı durduramayacağından  endişelenmektedir. Katniss ve Peeta’nın Capitol’ün zalim Zafer Turu için  mıntıkaları dolaşma zamanı yaklaşırken, bahisler oldukça yüksektir. Eğer  birbirilerine olan aşklarını tamamen yitirdiklerini kanıtlayamazlarsa, sonuç  korkunç olacaktır.



Açlık Oyunları üçlemesinin ikinci  kitabı olan Ateşi Yakalamak kitabında, Suzanne Collins Katniss Everdeen’in  büyüleyici hikayesine devam ediyor. Onu her zamankinden daha da zorluyor… Her  sayfasında okuyucuyu sürprizlerle şaşırtmaya devam ediyor.



“Açlık  Oyunları, insanı meraktan çatlatan, gerilim dolu, müthiş akıcı ve inanılmaz  sarsıcı bir roman… Elimden bırakamadım. Bağımlısı oldum!”



Stephen King



"Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki,  yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam  ettim. Hikayesi beni birçok gece uykusuz bıraktı çünkü bitirdiğimde bile,  yatakta bu kitabı düşünmeye devam ettim. Açlık Oyunları kesinlikle büyüleyici."  



Stephenie Meyer



“Zekice kurgulanmış ve  çok akıcı bir kitap… Büyüleyici.”



John Green  



“Bilimkurgu, heyecan, gerilim ve aşkın muhteşem bir karışımı.”  



USA Today




Linkback: Ateşi Yakalamak - Suzanne Collins..
  • Gösterim 1,819 
  • Herşey Genel Paylaşım
  • 0 Yanıtlar


Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz