ONE PIECE: WORLD SEEKER’IN AVRUPA VE AMERİKA İÇİN ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Başlatan OyunPLAYHD, 19 Kasım 2018, 22:01:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.


Bandai Namco tarafından resmi olarak duyurulmuş ve oyuna ait ekran görüntüleri ardından, ilk oynanış videosu da yayınlanmış olan One Piece World Seeker, Avrupa ve Amerika için çıkış tarihini duyurdu. Dünyaca ünlü anime serisi One Piece'in son oyunu olan One Piece: World Seeker'ı serinin diğer oyunlarından ayıran en büyük özellik , açık dünya bir oynayışa sahip olması.  One Piece: World Seeker'da ana karakter olarak Luffy ile  ister aksiyona doyacağız, istersek de gizlilik dinamikleri kullanarak ilerleyebileceğiz. Ayrıca oyunda Luffy'nin Gear 2, Gear 3 ve Gear 4 dövüş tekniklerinin hepsini kullanmak ile beraber, Haki özelliği de dövüş anında bize eşlik edecek bir özellik. Bununla beraberLuffy'i daha güçlü hale getirmek için, topladığımız materyaller ile yeni eşyalar üretip gücümüze güç katacağız.
One Piece: World Seeker'ın PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 15 Mart 2019 tarihinde çıkış yapacak. Oyun henüz dijital mağazalarda ön siparişe açılmamış olsada, önsipariş bonusları belli oldu.  Ön siparişler Strange Island Rocks ek görevini ve  Military ve Swimsuit kostümlerini içerecek.


Linkback: ONE PIECE: WORLD SEEKER’IN AVRUPA VE AMERİKA İÇİN ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
  • Gösterim 925 
  • Pc Oyun Bölümü
  • 0 Yanıtlar


Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap]Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

Benzer Konular (5)


İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz